Har du husket alt før julekalenderen går i luften?

Hvad bør du tjekke og dobbelttjekke før 1. december?

For at være på den sikre side har vi lavet en tjekliste over, hvad der bør være på plads i julekalenderen senest 1. december.

Har du publisert julekalenderen?

Din julekalender er allerede publiceret hos os. Linken finder du under indstillinger, og er sammensat af navnet du har valgt som subdomæne og julekalender.dk. Hvis du skal installere julekalenderen på din hjemmeside, kan du bruge koden du finder under Publiceringsvalg > Indlejre.

Glem ikke Facebook og husk rigtigt delingslink

Positive meddelelser spredes hyppigt på Facebook! Del din kalender på Facebook hvis du vil have flest mulige deltagere. Når du trykker på Publiceringsvalg > Facebook vil du se et delingslink, hvis du allerede har installeret kalenderen på Facebook. Dette link kan deles som en post på din Facebookside og er det link der må bruges for at kalenderen fungere på smartphones.

Julekalender på Facebook

Der kræves minimum 2000 følgere* på Facebook for at kunne installere Julekalender.
*Dette er et krav fra Facebook.

Deling på Facebook viser forkert eller manglende billede.

Har du aktiveret email påmindelse? (under indstillinger)

Aktiver email påmindelse for at alle præregistranter modtager en daglig påmindelse fra 1. december. Disse påmindelser sendes automatisk alle 24 dager med mindre deltagerne vælger at afmelde sig. Gå til Indstillinger > Email påmindelse i julekalenderen for at skrive en påmindelse til deltagerne og vælg hvilken version af kalenderen du vil linke til. Husk også at aktivere Inkludere dagens indhold: Spørgsmål og Præmie for automatisk at se dagens kalenderspørgsmål og præmie med billeder i påmindelsen. Tilmelding til email påmindelse efter 1. december sker i bekræftelsesvinduet efter deltagelse.

Nyt: Du kan vælge hvornår på dagen email påmindelser sendes. F.eks. dagligt fra kl. 08:00. Tiden det tager at udsende til alle deltagere afhænger af antal og trafik.

Andre avancerede indstillinger (under generelt)

Ønsker du at vise lågerne i tilfældig rækkefølge? Afkryds Tilfældige låger. Tjek også Avanceret for å aktivere Søgemaskine indeksering og Daglig rapport på email.

Aktiver deling i sociale medier (under indstillinger)

Afkryds de Sosiale medier du ønsker deltagerne skal kunne dele kalenderen og dagens spørgsmål til. Upload evt. et eget delingsbillede eller brug det billede som genereres automatisk.

Husk at tilpasse registreringsfelter (under indstillinger)

Vælg de felter deltagerne skal udfylde ved registrering og som giver dig mest mulig relevant informtion. Hvis du ønsker at sende deltagerne information og tilbud, må du indhente samtykke på registreringstidspunktet. Vælg om samtykke gælder både email og SMS og om det skal være påkrævet at udfylde disse informationer for at deltage i kalenderen. Det er muligt at bruge flere forskellige samtykkefelter.

Det er også muligt at tilføje Ekstra felter hvis du ønsker at indhente flere informationer fra deltagerne som f.eks. medlemsnr. eller annet. Husk også at tilføje link til egen Fortrolighedspolitik nederst og aktiver denne.

Præregistrering (under indstillinger)

For at få flest mulige deltagere skal du aktivere Præregistrering. Dette opbygger forventningerne frem til julekalenderen går live. Del præregistreringslinket på Facebook, i dine nyhedsbreve og på din hjemmesides nyheder eller blog. Dette link finder du ved at trykke på Publiceringsvalg > Link.

Bekræftelsesvinduet (under de enkelte låger)

Brug bekræftelsesmeddelelsen til at præsentere dagens tilbud eller rabatkode. Tilføj et link til din hjemmeside og opfordre deltagerne til at dele din kalender på sociale medier.

Har du opsat præmier?

For at julekalenderen skal være så effektiv som mulig, kan du opmuntre deltagerne til at “Like” og dele, samt præmiere dem som har rekrutteret flest deltagere. Gå til Deltagere > Rekrutteringer for at få et overblik over personer med det højeste antal rekrutteringer.

Husk at tjekke at der som minimum er opsat præmie for 1. december. NB: julekalenderen kan fuldt ud redigeres i hele december. Det er ikke et krav at den skal være færdig i sin helhed når den går live 1. december.

Husk at følge Facebooks konkurrenceregler.

Held og lykke med årets julekalender!

Prøv en gratis demo af Julekalender