Har du husket alt før julekalenderen går i luften?

For at være på den sikre side sender vi dig en tjekliste over, hvad der bør være på plads i julekalenderen senest 1. december.

Glem ikke Facebook

Positive meddelelser spredes hyppigt på Facebook! Del din kalender på Facebook hvis du vil have mange deltagere. Når du trykker på Publicer > Publiceringsvalg > Facebook vil du se et share link, hvis du allerede har installeret kalenderen på Facebook. Dette link kan deles som en post på din Facebookside og er det link der må bruges for at kalenderen fungere på smartphones.

Installation på Facebooksider der har under 2000 følgere.

Deling på Facebook viser forkert eller manglende billede.

Præregistrering

For at få mange deltagere skal du aktivere Præregistrering. Dette opbygger forventningerne frem til julekalenderen går live. Del præregistreringslinket på Facebook og på din hjemmesides nyheder eller blog. Dette link finder du ved at trykke på Publiceringsvalg.

Send påmindelser

Du skal sende en Email påmindelse til de deltagere der har præregistreret sig, når kalenderen starter. Gå til Indstillinger > Email påmindelser i julekalenderen for at skrive en påmindelse til deltagerne og vælg hvilken version af kalenderen du vil linke til.

Nyt: Email påmindelsen sendes automatisk fra kl. 08:00 og vil blive sendt udover dagen.

Bekræftelsesside

Brug bekræftelsesmeddelelsen til at præsentere dagens tilbud eller rabatkode. Tilføj et link til din hjemmeside og opfordre deltagerne til at dele din kalender på sociale medier.

Præmiere dem der rekruttere

For at julekalenderen skal være så effektiv som mulig, kan du opmuntre deltagerne til at “Like” og dele – og præmiere dem som har rekrutteret flest deltagere. For at gøre dette skal du gå til Deltagere > Rekrutter, hvor du får et overblik over personer med det højeste antal rekrutteringer. Husk at meddele at vinderchancerne øges for dem der rekruttere flest!

Husk at følge Facebooks konkurrenceregler.

Held og lykke med årets julekalender!

Prøv en gratis demo af Julekalender