Online julekalender app

Med en online julekalender app kan du skabe entusiasme og positive relationer til din virksomhed i december. Du kan nemt vælge et design, der passer til hjemmesiden – og du er igang! Din online julekalender app er let at udfylde og resultatet er naturligvis professionelt hver gang! Du kan også dele hver låge på Facebook, så kan deltagerne kan dele julekalenderen med deres venner.

Da mere end 50% af al aktivitet på sociale medier kommer fra mobile enheder, har vi sikret at julekalender er tilpasset alle mobile enheder, såsom iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy Tab, Windows Phone og Nokia. Julekalenderen fungerer selvfølgelig også i alle moderne browsere.

Julekalenderen er også oversat til flere sprog: svensk, finsk, estisk, tysk, engelsk (USA og UK) og spansk (Español), så har du filialer i udlandet kan nemt tilpasse din online julekalender app til dine kunders behov.

Julen er for de fleste en tid med hygge og mørketid, stearinlys, god mad og kvalitetstid med familien. Advent er forberedelsen til jul, og skaber derfor store forventninger til julen. Derfor er en online julekalender en perfekt mulighed for at skabe en dialog med eksisterende kunder og erhverve nye i december måned.

Fordele ved en online julekalender app

En online julekalender på Facebook og hjemmeside har mange fordele. Jultiden bliver ekstra hyggelig med en julekalender, og det skaber en glimrende mulighed for din virksomhed til at blive mere synlig og sprede begejstring omkring dine produkter eller tjenester. Gennem en online julekalender på Facebook og hjemmeside vil flere komme til at kende din virksomhed, mens det skaber en ekstra spænding i løbet af december.

Få flere klik på din hjemmeside

En julekalender app vil trække flere klik til din hjemmeside, og er derfor en fantastisk måde at både opbygge et endnu bedre forhold til dine eksisterende kunder – og erhverve nye potentielle kunder. Det har aldrig været lettere for virksomheder at gøre sig synlig og sprede ordet om deres virksomhed på en sjov måde!

Hvis du bruger vores værktøj til at lave en julekalender app til din virksomhed, kan du helt enkelt lægge den ud på din hjemmeside og Facebook side. Se fordelene ved en Julekalender på Facebook.

Tips til online julekalender app

  • Markedsfør din online julekalender i god tid
  • Tilføj kalenderen synligt på hjemmesiden så du kan få julestemning allerede fra 1. december
  • Opret din egen online julekalender kun for de ansatte

Gennem din online julekalender app kan du hver eneste dag i december komme med et unikt tilbud til dine kunder, eller du kan køre konkurrence med spørgsmål og svar, hvor deltagerne kan vinde flotte præmier. Hvis du deler julekalender på Facebook kan du nå ud til endnu flere! En julekalender app er en fantastisk måde til at lave en konkurrence i december, hvor mange er på udkig efter julegaver til deres venner og elskede. Gennem vores værktøjer til at skabe en online julekalender kan du nemt designe din egen kalender og oprette de spørgsmål og svar du ønsker. Så får deltagerne endnu en grund til at glæde sig i december.

Hvorfor skal din virksomhed køre julekalender?

Få en endnu bedre forhold til eksisterende kunder gennem en online julekalender app

En online julekalender skaber begejstring og engagement ved at udfordre kunderne og generere reklame for din virksomhed. De fleste synes en julekalender er et sjovt påfund, hvor de får mulighed for at udfordre sig selv og måske vinde en cool præmie. Dine eksisterende kunder vil få en endnu bedre forhold til din virksomhed, mens du engagere kunderne gennem en interaktiv konkurrence. I mellemtiden kan du udnytte muligheden, mens du har kundens opmærksomhed, til at informere om virksomheden. Om nye produkter eller tjenester du tilbyder eller unikke tilbud, som kunderne kan drage fordel af. Sådan vil dine eksisterende kunder lære mere om din virksomhed. En julekalender er en fantastisk måde at engagere dine kunder, hvor noget nyt sker hver dag i december.

En julekalender app kan erhverve nye kunder og følgere til din Facebook side

Kører du en online adventskalender, kan du nemt lægge den på Facebook. På denne måde kan du få endnu flere til at blive opmærksom på din virksomhed. Hvis julekalenderen ser spændende ud eller har en præmie mange søger, vil du få mange deltagere og større kendskab til din virksomhed. På Facebook spreder kalenderen sig meget hurtigt og mange vil gerne kommentere og dele din kalender med deres venner og følge din virksomhed. Her kan du nemt og effektivt sprede spænding og et positivt budskab, der vil nå mange mennesker på kort tid. Facebook er flagskibet i sociale medier i Danmark og mange besøger Facebook hver dag. De nye følgere kan løbende opdateres med nye oplysninger eller tilbud efter julekalenderen er afsluttet. Det skaber loyale kunder med et godt forhold til din virksomhed.

En julekalender app skaber god dialog med kunderne

For at kunderne skal få et godt forhold til din virksomhed er det vigtigt at opdatere regelmæssigt om hvad du tilbyder og hvad kunderne for ud af at følge din virksomhed. Det betyder ikke noget om din virksomhed er lille, mellemstor eller stor. En online julekalender er uanset god til at tiltrække nye kunder og følgere. De nye følgere du får på Facebook, efter kalenderen er afsluttet, kan du nemt få en god dialog med gennem fristende tilbud eller konkurrencer.

Lav en julekalender for dine medarbejdere

Hvad med at lave lidt ekstra julestemning i virksomheden med en julekalender kun for dine medarbejdere? Gør advent til en ekstra hyggelig tid for personalet, hvor de får chance for at vinde flotte præmier. Konkurrenceinstinktet vil uden tvivl blive bragt frem i deltagerne og den spændende ventetid frem til jul vil, om muligt føles en smule kortere. Alle virksomheder ønsker at vise deres medarbejdere, at de sætter pris på dem. En digital julekalender er en innovativ og anderledes måde at skabe lidt spænding i hverdagen.

Uanset om du har en eller flere præmier i julekalender, og præmien består af et par nye sneakers, en overraskelsespakke eller krydstogt i Caribien, vil kalenderen skabe god stemning blandt deltagerne. Hvem elsker ikke en god konkurrence?

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender