Online adventskalender

En online adventskalender er en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed og tiltrække nye kunder. En online adventskalender fungerer som en quiz, hvor deltagerne kan åbne en ny låge i kalenderen hver dag i december frem til juleaften. Ved at reklamere for din forretning gennem en online adventskalender, kan du skabe større fokus på din virksomhed og dens produkter, og de services du tilbyder. Samtidig skiller du dig ud fra den store mængde af andre virksomheder, som annoncer inden jul. Prøv det nu, og oplev alle fordelene en julekalender kan give din forretning!

Det er nemmere end nogensinde at oprette en online adventskalender for dit firma, og opsætningen af julekalender på Facebook og hjemmeside tager kun få sekunder. En digital julekalender kan være præcis, hvad din virksomhed har brug for, for at få nye og loyale kunder. En julekalender vil generere mere trafik til din hjemmeside, og engagere dine kunder på en helt ny måde.

Alt du skal gøre, for at få julekalenderen op at køre på din hjemmeside og din Facebook-side, er at blot klikke på en knap. Du kan vælge mellem forskellige flotte skabeloner, eller du kan lave dit eget design. Du vælger også selv spørgsmålene og svarene til quizzen, hvor mange vindere der skal være, og om der skal findes en vinder hver dag, eller én enkelt når kalenderen er afsluttet.

Julekalenderen er tilgængelig på mange forskellige sprog – for virksomheder med filialer i forskellige lande. Kalenderen er tilgængelig på engelsk, norsk, svensk, dansk, tysk, spansk (Castellano), finsk og estisk. På denne måde kan du tilpasse kalenderen, så den matcher dine behov.

Brug en online adventskalender som en del af din marketingstrategi

Virksomheder i Tyskland og Skandinavien har efterhånden anvendt julekalendere til at markedsføre sig selv i mange år. En julekalender er et genialt værktøj til din marketingstrategi inden juleferien, hvor din virksomhed har brug for mere synlighed og opmærksomhed fra nye kunder, på en billig og effektiv måde. Kunder elsker at føle, at de får noget tilbage fra din virksomhed, og at have mulighed for at vinde en fed præmie er den perfekte måde at interagere med nye såvel som gamle kunder. Øg din omsætning i løbet af december, samtidig med at du giver dine kunder muligheden for at lære mere om dig og din virksomhed.

En online adventskalender bringer julestemningen med sig!

Julehøjtiden handler om familie og venner, gaver til dem vi elsker, god mad og gavmildhed. Det er en tid for lykke og nærvær, for hygge og glæden ved at give. Skab ekstra glæde for dine kunder gennem en digital julekalender, hvor deltagerne har mulighed for at vinde fantastiske præmier! På denne måde kan du skabe dialog med eksisterende kunder og samtidig tiltrække nye, mens du viser dine produkter frem.

I kalenderen kan du enten køre en quiz med spørgsmål og svar, eller du kan give kunderne unikke tilbud og rabatter på dine produkter og services hver dag i december frem til juleaften. Vinderne vil helt sikkert sætte pris på konkurrencen, når de får fingrene i den fede præmie!

Hvad kan mit firma få ud af at køre en julekalender i december?

December er en måned hvor mange mennesker er i fuld gang med det store gaveræs til deres venner og familie. Dette gør december til det perfekte tidspunkt at reklamere for dine produkter og services med en julekalender for virksomheder. Del kalenderen på din virksomheds hjemmeside og Facebook-side inden december måned begynder, så folk kan melde sig til i god tid, og se frem til kalenderstart i december. Det er en unik markedsføringsstrategi, som øger omsætning og salg yderligere,  da detailhandlens salg i forvejen stiger dramatisk inden julen.

Tips til hvordan du får mest ud af din online adventskalender:

  • Reklamer for din kalender i god tid inden 1. december
  • Tilføj kalenderen til din hjemmeside
  • Del kalenderen på din Facebook-side
  • Opret en separat kalender for dine medarbejdere

Gode grunde til at køre en julekalender for din virksomhed

En julekalender vil engagere dine medarbejdere på en helt anden måde, og nogle af dem vil oven i købet være de heldige vindere af en fed præmie. Med en online adventskalender vil du tiltrække nye kunder, og skabe tættere dialog med eksisterende kunder. En julekalender viser at du er et anderledes og gavmildt firma, der elsker at gøre folk glade, samtidig med at du viser dine produkter og services frem.

Uanset om du vælger at køre en julekalender for dine kunder eller medarbejdere, vil en julekalender skabe engagement og spænding i julemåneden. En quiz for dine medarbejdere vil give dig motiverede ansatte, mens en kalender for dine kunder vil give dig flere Facebook følgere, likes og øget omsætning. Det vil også give dig flere tilmeldinger til dine nyhedsbreve. Email-marketing er den type markedsføring, der giver det bedste investeringsafkast (ROI), og du kan fortsætte med at opdatere de nye tilmeldte med interessante information om din virksomhed, nyttige tips og tricks, artikler, gode tilbud på dine produkter eller hvad der ellers kun have relevans for dine kunder.

Ved at indsætte kalenderen på dit hjemmeside og din Facebook-side, får du endnu flere deltager til netop din sjove julequiz! Facebook er stadig flagskibet for sociale medier, når det kommer til markedsføring, og deltagerne kan dele din digital julekalender med deres Facebook-venner. Derved får du flere glade kunder hver dag, når en ny låge åbnes i julekalenderen. Hvem bliver mon den heldige vinder i din julekalender? I den magiske juletid kan alt ske!

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender