Markedsføring med julekalender

Markedsføring med  julekalender er en genial måde at reklamere for din virksomhed. Julekalenderen er nem at dele gennem virksomhedens hjemmeside og Facebookside, hvor den generer mere trafik og skaber kontakt til dine kunder på en helt ny måde. Hos os er det er både nemt og hurtigt at lave din egen julekalender til din virksomhed, forretning eller butik!

Med en hyggelig julekalender kan deltagerne tælle ned til juleaften, og du bestemmer om de skal svare på spørgsmål, eller blot vil tilbyde dem et lækkert tilbud på dine produkter eller ydelser. Hver dag i december op til juleaften åbnes en ny låge i kalenderen, med nye og spændende ting, som deltagerne kan se frem til.

Det er både nemt og enkelt at lave markedsføring med julekalender til din hjemmeside og Facebookside – du er faktisk kun få klik væk! Du kan vælge mellem flere af vores flotte skabeloner, eller lave dit eget unikke design. En julekalender er et fantastisk værktøj til at komme i kontakt med eksisterende såvel som nye kunder og følgere gennem din hjemmeside og Facebook. Når helt nye kunder finder din julekalender, tilmelder de sig forhåbentligt, når de ser de gode spørgsmål og fede præmier der er på spil.

Vælg et design der afspejler din virksomhed eller firma, og så er du næsten klar. Julekalenderen er nem at lave og redigere i, og resultatet er både professionelt og indbydende! Markedsføring med julekalender kan skabe øget fokus på din virksomhed, og større engagement hos dine kunder i julemåneden. Kalenderen er oven i købet nem at indsætte på din hjemmeside du skal blot klikke på en knap og beslutte hvilken side julekalenderen skal være på.

Eftersom mere end 50% af al aktivitet på sociale medier foregår via mobilenheder, har vi sørget for at julekalenderen fungerer perfekt på alle smartphones og tablets, heriblandt iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone og Nokia. Kalenderen er naturligvis også understøttet på alle nye browserer.

Tips til god markedsføring med julekalender

Indsæt julekalenderen et meget synligt sted på din hjemmeside, og skab opmærksomhed på den, så du er klar til den 1. December.
Reklamer for din julekalender i god tid op til December måned.

Lav en separat julekalender for dine ansatte

Fyr op for julestemningen med en online julekalender til din hjemmeside og Facebookside. December er måneden hvor gaveræset for alvor sætter i gang, når den perfekte gave skal findes til familie og venner. Derfor er denne tid også en oplagt mulighed for, at reklamere for dine produkter og ydelser, gennem en sjov julekalender. Det er en genial måde at markedsføre dig selv og din virksomhed på, og øge dine salg i tiden op til juleaften. Del kalenderen på din hjemmeside og Facebook i god til inden den 1. December, så deltagere har god tid til at tilmelde sig og glæde sig.

December måned er det perfekte tidspunkt at at markedsføre din virksomhed på, gennem en julekalender. En julekalender er en simpel, men ekstremt effektiv måde at reklamere for din virksomhed i december, mens du viser dine produkter og gode tilbud frem for dine kunder. Kalenderen kan også generere mere trafik på din hjemmeside og skabe nye kunder. Med en julekalender på nettet fanger du folks opmærksomhed, og gør det samtidig muligt for dem at lære mere om dine produkter. En julekalender er let og enkel at lave, og resultatet er både professionelt og indbydende! Kunderne vil hver dag se frem til at åbne en ny låge i kalenderen. Dette skaber engagement og spænding, hvor deltagerne vil glæde sig til at besøge din hjemmeside, hver dag frem til jul.

Hvorfor skal mit firma køre en julekalender?

Julekalendere i Tyskland og Skandinavien har været en stor del af juletraditionen i årtier, og er en vigtig del af mange virksomheders marketingstrategier. Ved at udsende en julekalender på din hjemmeside og på Facebook vil du nå ud til endnu flere potentielle kunder. Millioner af mennesker besøger Facebook hver dag, og siden er derfor oplagt til at indgå i dialog med kunderne. Ved at køre en julekalender, kan du komme tættere på kunderne gennem en interaktiv quiz, der udfordrer deltagerne. På den måde får du meget mere trafik til din hjemmeside og Facebookside – en sikker win-win!

Skab den gode kontakt med gamle kunder

En julekalender på Facebook giver dig nye måder at nå ud til gamle kunder og vise dem, at du er en interessant virksomhed, der elsker at gøre folk glade. De, der allerede synes godt om din Facebook-side, får julekalenderen i deres nyhedsfeed. Hvis de kan lide julekalenderen, eller bare gerne vil have fingrene i den fede præmie, kan de deltage og dele den med deres venner. På den måde kommer kalenderen til at nå videre ud til endnu flere potentielle kunder. En kalender vil skabe ny fokus på din virksomhed og en god kontakt mellem dig og dine kunder. Det vil også generere mere trafik til din virksomheds hjemmeside og din Facebook-side.

Markedsføring med julekalender kan skabe glæde og engagement blandt dine ansatte i December

Måske vil du køre en quiz i december kun for dine ansatte? At køre en julekalender for dine medarbejdere holder julestemningen og arbejdsglæden i top, hele december. En leders vigtigste opgave er at skabe glade og tilfredse medarbejdere, hvilket også er nøglen til et godt miljø på arbejdspladsen. En julekalender på hjemmesiden og Facebook kan derfor være lige præcis det din virksomhed har brug for, for at gøre ventetiden lidt sjovere. Kalenderen giver medarbejderne mulighed for at vinde fede præmier, og konkurrere med hinanden, og skabe ekstra engagement i julemåneden. Med julekalenderen vil du også vise dine medarbejdere, hvor meget du sætter pris på deres indsats i firmaet, og glæde dem i tiden op til juleaften.

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender