Julekalender på hjemmesiden

Med en julekalender på hjemmesiden skaber du engagement og positive relationer på din hjemmeside i december. Vælg et design der passer på hjemmesiden og du er igang! Julekalenderen er let at oprette – og resultatet bliver professionelt hver gang.

Julekalenderen er også velegnet til mobile enheder og virker i alle moderne browsere og selvfølgelig på iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy Tab, Windows Phone og Nokia. Desuden er julekalender oversat til flere sprog: Svensk, dansk, finsk, estisk, tysk, engelsk (UK og USA) og castellano (spansk) – for dem der har filialer i udlandet.

Tips til julekalender på hjemmesiden:

  • Husk at lancere din julekalender i god tid
  • Gør julekalenderen synlig på hjemmesiden og skab julestemningen allerede fra 1. december
  • Opret en julekalender kun for de ansatte

Med en julekalender på hjemmesiden kan du formidle et unikt tilbud hver dag i december, eller køre konkurrence med spørgsmål og svar, hvor deltagerne kan vinde flotte præmier. Del som Julekalender på Facebook og du vil nå ud til endnu flere! Dette er en fantastisk måde at have en konkurrence om i adventtiden, hvor mange er på udkig efter ideer til julegaver til familie og venner. En julekalender er meget enkel at opsætte og en effektiv måde at øge bevidstheden om din virksomhed på. Deltagerne kan hver dag i hele december måned se frem til den næste låge i din kalender.

Hvorfor bør du have julekalender på hjemmesiden?

Få et endnu bedre forhold til dine kunder gennem en online julekalender

En online julekalender skaber engagement og begejstring ved at udfordre kunderne og skaber tilmed buzz for din virksomhed. Du kan vælge enten at køre konkurrencer via spørgsmål, eller dagligt at komme med gode tilbud til kunderne. Med julekalender får du engagerede kunder på en helt ny måde, og du kan skabe et endnu bedre forhold til dine eksisterende kunder. En julekalender er interaktiv ved at noget nyt sker hver dag i hele december og at deltage i en sådan konkurrence skaber spænding og et positivt forhold til din virksomhed. Med en julekalender på hjemmesiden kan du få et endnu bedre forhold til dine kunder!

Vær synlig og få nye kunder via din julekalender på hjemmesiden

Du kan få endnu flere til at blive opmærksom på din virksomhed med en julekalender på hjemmesiden! Hvis julekalenderen ser spændende ud eller har en præmie mange søger, vil du forhåbentlig få mange deltagere til julekalenderen. Hvis deltagerne kommenterer eller deler din julekalender på Facebook eller andre steder, vil du være i stand til at nå ud til endnu flere potentielle kunder. Det vil øge antallet af facebookfølgere og få flere visninger og klik på din hjemmeside. Ting spredes meget hurtigt og nemt på internettet og derfor er en julekalender oplagt som et værktøj til at engagere flere til at blive fortrolig med din virksomhed!

Del din julekalender på Facebook så din virksomhed bliver endnu mere synlig og du får endnu flere følgere

Gennem en julekalender spreder du hurtigt og nemt opmærksomhed på din virksomhed og de produkter eller tjenester du ønsker at sælge. Sådan når du  ud til endnu flere kunder og skaber et positivt engagement og bevidsthed om virksomheden. Alle elsker vel at få tingene gratis, og en konkurrence i advent er en perfekt mulighed for at få flere likes og følgere på din Facebook side. Opfordre gerne deltagerne til at like og dele konkurrencen med deres venner, så Facebook konkurrencen når ud til endnu flere! Det kendskab folk får til din virksomhed gennem julekalender vil bestå længe efter julekalenderen er færdig, og de nye Facebook følgere kan opdateres jævnligt med tilbud og opdateringer om din virksomhed. En sådan en julekalender på hjemmesiden får endnu flere til at kende din virksomhed og øge bundlinjen.

Fordele ved julekalender på hjemmesiden for din forretning eller virksomhed

Din virksomhed vil få mange fordele ved at køre en julekalender online. Det betyder ikke noget om virksomheden er lille, mellemstor eller stor, en online julekalender app er stadig en fornøjelig handling som deltagerne finder spændende. Du kan enten vælge at køre en julekalender for medarbejderne, hvor de kan vinde præmier eller en julekalender for dine kunder. En julekalender for personalet at skabe et positivt engagement og ekstra spænding i medarbejdernes hverdag og du kan enkelt annoncere præmier til en eller flere vindere. Dette skaber garanteret god julestemning i din virksomhed! Det vil også generere aktivitet til din Facebook side, hvis du deler den der og tilføre nye folk og følgere. En julekalender på hjemmesiden er således en glimrende måde at sprede budskabet om hvad din virksomhed laver og hvad du kan tilbyde kunderne. Du kan også dele hvem vinderen eller vinderne er når julekalenderen er slut og ønske tillykke med pæne ord or præmier.

En julekalender på hjemmesiden skaber god dialog med kunderne

Det er mange fordele ved at køre en julekalender på hjemmesiden. En julekalender for din forretning eller virksomhed skaber god dialog med kunderne eller engagement blandt medarbejderne i virksomheden. Med en julekalender på denne måde skabes der en behagelig stemning før jul, hvor du kan glæde nogen lidt ekstra. Du lægger selv ind hvilke spørgsmål du ønsker at stille og eventuelle svarmuligheder og du vælger også hvad man kan vinde.

For virksomheder er det vigtigt at være synlige i de kanaler hvor kunderne befinder sig, så at dele din kalender på Facebook er en stor fordel. Facebook er flagskibet i sociale medier i Danmark og svært mange besøger Facebook hver dag. Da “alle” er på Facebook som en social platform hvor du kan dele, hvad du vil med venner og bekendte, er julekalender en fantastisk måde at nå ud til et bredere publikum og få folk til at klikke ind på din hjemmeside. Hvorvidt præmien er en lang weekend med spa, en ny cykel, et par sko eller et gavekort med din virksomhed, vil det helt sikkert skabe en god stemning blandt deltagerne. For hvem elsker ikke en god konkurrence?

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender