Julekalender på Facebook og hjemmeside

Kør en julekalender på Facebook og hjemmeside! Advent er ventetiden før jul og en højtid de fleste forbinder med glæde og spænding. Derfor er dette et perfekt tidspunkt at gøre din virksomhed mere synlig med en online julekalender! En julekalender vil forbedre din synlighed og engagementet i din virksomhed og er nem og hurtig at lave. Julekalenderen er let at opsætte og resultatet vil naturligvis se professionelt ud hver gang. En julekalender på Facebook og hjemmeside er et optimalt dialogværktøj til at øge kendskabet til din virksomhed i juletiden.

Julekalender på Facebook og hjemmeside

Advent er en dejlig tid med megen glæde. Vi forbinder advent med stearinlys, mørke og lange dage og vi ser frem til at julen kommer tættere på dag for dag. Julen er også en tid med en masse god mad, kvalitetstid med familie og venner, fri fra arbejde og sidst men ikke mindst – gaver! I julen er der mange der er på udkig efter den perfekte gave til deres kære, og et godt tilbud kan være afgørende for at manges ønskeliste går i opfyldelse. Derfor kan en julekalender for din virksomhed være oplagt til at give kunden præcis de tilbud hun eller han er på udkig efter! En konkurrence skaber også begejstring for deltagerne og vil give et positivt indtryk af din virksomhed.

En julekalender på Facebook og hjemmeside er meget let at lave og er en effektiv måde at øge bevidstheden om din virksomhed på. Deltagerne kan hver dag i hele advent se frem til den næste låge i din kalender. Gennem julekalenderen kan du formidle et unikt tilbud hver dag i december, eller køre konkurrence med spørgsmål og svar, hvor deltagerne kan vinde flotte præmier. Del adventskalenderen på Facebook og du vil nå ud til endnu flere!

Skab ekstra hygge i adventstiden

En online adventskalender app er en fantastisk måde at skabe konkurrence på – især i en tid hvor mange er på udkig efter ideer til julegaver til deres venner og elskede. Du kan sørge for at bedstemor får den iPad hun længe har ønsket sig. Eller at Anne’s kæreste endelig får den spa-behandling han har snakket om siden sidste jul i stedet for de hjemmestrikkede sokker fra Anne hver jul. Med et godt tilbud kan dine kunder få inspiration til at købe den perfekte gave til deres kære. Måske er det Nils som løber med store præmie om et helt nyt armbåndsur? Med en julekalender i din virksomhed er alt muligt! I mellemtiden hjælper julekalenderen dig med at gøre din virksomhed langt mere synlig.

Julekalender du kan lægge på din hjemmeside eller på Facebook og den virker naturligvis i alle moderne browsere og er velegnet til mobile enheder såsom iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy Tab, Windows Phone og Nokia.

Adventskalenderen er også oversat til flere sprog: Svensk, dansk, finsk, estisk, tysk, engelsk (Storbritannien og USA) og spansk (español) – for dem, der har filialer i udlandet.

Nogle tips til virksomhedens adventskalender

  • Husk at lancere din adventskalender i god tid
  • Gør adventskalenderen synlig på hjemmesiden og skab julestemningen allerede fra 1. december
  • Opret en adventskalender kun for de ansatte

En adventskalender på Facebook vil føre til endnu flere deltagere. Deltagerne kan “Like”, kommentere og dele kalenderen med deres venner og bekendte. En julekalender på Facebook og hjemmeside kan også medføre, at du får flere følgere til din facebook side, som du efter jul kan opdatere med tilbud eller oplysninger om din virksomhed. Positive nyheder spredes meget hurtigt på Facebook, så Facebook er en perfekt kanal at dele din julekalender igennem. På denne måde kan deltagerne dele kalenderen og opfordre deres venner til at deltage også. Har du gode tilbud i din julekalender eller en cool præmie som mange ønsker sig, vil endnu flere få lyst til at deltage i din julekalender.

Julekalender på din hjemmeside

Din firma vil have mange fordele ved at køre en online julekalender. Uanset om din virksomhed er lille, mellemstor eller stor, en julekalender på din hjemmeside være en dejlig action deltagerne finder spændende og engagerende, og hver dag vil se frem til den næste lugen åbnes i julekalender. En julekalender online for forretning eller virksomhed vil skabe en dialog med kunderne, og er en fremragende måde for dig at sprede ordet om, hvad den gør, og hvad du kan tilbyde kunderne. Julekalender er interaktivt gennem at deltagerne kan besvare spørgsmål. Hvordan noget nyt sker hver dag i hele Advent.

Julekalender for medarbejdere eller kunder – det er op til dig!

Du kan vælge, om du vil køre en advent blandt medarbejderne i firmaet, eller har en julekalender på dine kunder. En julekalender for medarbejderne vil skabe positiv Christmas-koncert på arbejdspladsen og en ekstra spænding i medarbejdernes hverdag! Du kan også have en julekalender rettet mod eksisterende og nye kunder, hvilket vil øge synligheden og få flere til at blive fortrolig med virksomheden og de produkter og tjenester, du tilbyder.

Så der er en masse fordele ved at køre en julekalender på Facebook og hjemmeside. Du vælger helt selv, hvad præmien skal være, og om at trække en eller flere vindere. Du kan få både opmærksomhed og flere klik på din hjemmeside, og flere tilhængere til facebook side. Du sætter dig ind i, hvilke spørgsmål, du ønsker at spørge deltagerne, eventuelle svar muligheder, de kan vælge fra, og hvordan den julekalender vil se ud. For at skabe en spændende og engagerende fremkomsten af Facebook og hjemmeside, der skaber en dejlig advent stemning blandt både medarbejdere og kunder samtidig sikre, at flere mennesker forstår dig og dine tjenester og produkter. Tilpas gerne spørgsmål i kalenderen i din virksomhed, men det er klogt at have spørgsmål, der er let eller det er nemt at finde svar på, således at deltagerne holder motiveret.

Især sjov er der til vinderen eller vinderne af julekalender, som får en positiv overraskelse i juletiden. Hvis du vælger at køre en julekalender på Facebook og hjemmeside med et godt tilbud, vil alle deltagere blive vindere. For som elsker godt ikke billige eller vinde gratis ting?

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender