Julekalender på Facebook

En julekalender på Facebook vil øge engagementet og få flere følgere på din Facebook-side. Alt er gjort klart, så du hurtigt kan få julekalenderen op på Facebook.

Installationen er så simpelt som at klikke på en knap og derefter vælge hvilken Facebook-side, du ønsker kalenderen skal ligge på.

Hver enkel låge kan deles på Facebook. Det giver deltagerne mulighed for at fortælle deres Facebook-venner, hvilken præmie eller et sjovt spørgsmål de syntes er cool. Og da mere end 50% af al aktivitet på sociale medier kommer fra mobile enheder, har vi sikret, at julekalender fungere optimalt på mobil og tablet.

Gennem vores julekalender kan du formidle et unikt tilbud hver dag i december, eller køre en konkurrence med spørgsmål og svar, hvor deltagerne kan vinde flotte præmier. Del din julekalenderen på Facebook og nå ud til endnu flere! En digital julekalender er let at lave og en meget effektiv måde at øge bevidstheden om din virksomhed på. Dine facebookfølgere kan hver dag hele december måned se frem til at åbne den næste låge i kalenderen. Det er en fantastisk måde at have en Facebook-konkurrence på, da advent er en tid, hvor mange er på udkig efter ideer til julegaver til venner og elskede.

Hvorfor bør du have en julekalender på Facebook?

Facebookbrugere er aktivt forbi deres side hver dag, og du kan nemt gøre dem opmærksomme på din Julekalender.

En julekalender skaber engagement og begejstring ved at udfordre kunderne. Få en online julekalender app på Facebook og skab noget buzz for din virksomhed. Du kan vælge enten at køre konkurrencer via spørgsmål eller komme med gode tilbud til kunderne. Med Julekalender får du engageret kunderne på en helt ny måde. De der får julekalenderen i deres news feed på Facebook har allerede et godt kendskab til dig, og så du kan skabe et endnu bedre forhold til dine eksisterende kunder. En julekalender er interaktiv så noget nyt sker hver dag i hele december, og at deltage i en sådan konkurrence skaber spænding og et positivt forhold til din virksomhed. Med en julekalender på Facebook kan du således få et endnu bedre forhold til dine kunder!

Dem der allerede har en Facebook-side vil se din kalender og deltage

De kunder, der allerede følger dig på Facebook, vil se din Julekalender i deres news feed. Hvis din julekalender ser spændende ud eller har præmier de ønsker, vil de forhåbentlig tilmelde sig kalenderen. De kan Like, kommentere eller dele julekalenderen, så den når ud til endnu flere potentielle kunder. Det vil også øge antallet af facebookfølgere, give flere visninger og klik på din hjemmeside. Ting spredes meget hurtigt og nemt på Facebook, og derfor er en julekalender nogen som helt sikkert vil engagere og få flere til at følge din virksomheds facebook side.

Når nogen kan lide din Facebook-side vil deres venner se dette i deres news feed

Gennem en julekalender app på Facebook spreder du hurtigt og nemt opmærksomhed for din virksomhed og de produkter eller tjenester, du ønsker at sælge. Sådan når du ud til endnu flere kunder og skaber et positivt engagement og bevidsthed om virksomheden. Alle elsker jo at få tingene gratis, og en Facebook-konkurrence i advent er en perfekt mulighed for at få flere likes og tilhængere på din Fcacebook side. Opfordre gerne deltagere til at Like og dele konkurrencen med deres venner, så Facebook-konkurrencen når ud til endnu flere! Mange af de følgere, du får på grund af julekalenderen vil også følge dig på din facebook side, og du kan opdatere dem jævnligt med tilbud og opdateringer om din virksomhed. Med en julekalender på Facebook får du endnu flere mennesker til at kende din virksomhed.

Fordele ved julekalender for forretning eller virksomhed

Din virksomhed vil få mange fordele ved at køre en julekalender på Facebook. Du kan enten vælge at køre en julekalender for medarbejderne, hvor de kan vinde præmier, eller køre julekalenderen målrettet dine kunder. En julekalender for personalet er med til at skabe et positivt engagement og yderligere spænding i medarbejdernes hverdag, og du kan annoncere præmier til en eller flere vindere. Dette skaber garanteret god julestemning i din virksomhed!

Det betyder ikke noget, hvis virksomheden er lille, mellemstor eller stor, en julekalender app på Facebook er stadig en fornøjelse, som deltagerne finder spændende. Det vil også generere aktivitet til din facebook side, og fører nye folk og følgere. Dette er en glimrende måde at sprede budskabet om din virksomhed, og hvad I kan tilbyde kunderne. Du kan også dele hvem vinderen eller vinderne er når julekalenderen er slut, og ønske dem tillykke med pæne ord og gaver.

Julekalender på Facebook skaber dialog til kunderne

Det er således mange fordele ved at køre en julekalender på Facebook. For virksomheder er det vigtigt at være synlig i de kanaler, hvor kunderne befinder sig, så synlighed på Facebook er en absolut fordel. Facebook er flagskibet i sociale medier i Danmark med mange besøg hver dag. En julekalender for Facebook til din forretning eller virksomhed skaber derfor god dialog med kunder og engagement blandt medarbejderne.

Med en julekalender skabes der en behagelig stemning i juletiden, hvor det jo gælder om at glæde nogen lidt ekstra.

Du lægger selv ind, hvilke spørgsmål du vil stille med svaralternativer, og du vælger også hvad man kan vinde. Da “alle” er på Facebook, hvor du kan dele hvad du vil med venner og bekendte, er julekalender en fantastisk måde at nå ud til et bredere publikum. På Facebook kan venner og elskede dele alt, der er vigtigt for dem med deres venner, og derfor er det et perfekt sted at engagere folk gennem din julekalender.

Hvorvidt præmien er en lang weekend med spa, en ny cykel, et par sko eller gavekort til din virksomhed, vil det helt sikkert skabe en god stemning blandt deltagerne. For hvem elsker ikke gode konkurrencer?

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender