Digital julekalender

Julen nærmer sig med hastige skridt, og snart skal der tages stilling til hvordan din virksomhed bedst muligt kan markedsføres under den festlige højtid. Derfor vil vi gerne præsentere dig for vores digitale julekalendere! Hos os kan du lave din helt egen online julekalender for din virksomhed, hvor nye og eksisterende kunder kan deltage ved at svare på sjove spørgsmål alle dage op til juleaften, og få chancen for at vinde fede præmier. Dine kunder får en oplagt mulighed for at lære din virksomhed og produkter bedre at kende, og samtidig får du en større omsætning i julemåneden, mere omtale gennem din Facebookside, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev og flere klik på din hjemmeside. Med andre ord, er en julekalender en unik måde at synliggøre og markedsføre dig selv og din virksomhed i juletiden.

Tæl ned til juleaften

De fleste af os har sikkert nostalgiske barndomsminder fra tidligere morgener den 1. december, hvor man glædede sig til at åbne den første låge i sin julekalender. Uanset om det var en julekalender med søde billeder bag lågerne, en chokoladekalender eller pakkekalender, har julekalendere længe været en del af den danske kultur, som en tradition der gør ventetiden op til juleaften lidt sjovere.

Man bliver aldrig for gammel til at få en julekalender – i hvert fald ikke hvis du spørger os! Men som voksen er det måske lidt mere spændende at få en julekalender med fede præmier, frem for små chokolader? Med vores julekalender kan du markedsføre din virksomhed gennem sjove konkurrencer og flotte præmier, og julen er en oplagt anledning til at henvende sig til kunderne på en anderledes måde. Du skal blot finde en attraktiv præmie, som kan tiltrække deltagere til din julekalender. Stil også gerne interessante og sjove spørgsmål, som er relevante for din virksomhed, butik eller dine produkter, således at deltagerne lærer mere om dig og dit firma, når de besvarer spørgsmålene i kalenderen.

En julekalender der er ligetil

En digital julekalender skiller sig ud fra de mere traditionelle julekalendere, fordi den kun findes online. Bag hver låge gemmer der sig et spørgsmål, som deltagerne kan besvare helt fra den 1. til den 24. december. Deltagerne kan kun åbne låger og svare på spørgsmål på den pågældende dato, som svarer til lågens nummer. Du vælger selv om du blot vil uddele én stor præmie på juleaftensdag eller i dagene efter, eller om du vil uddele flere præmier – eksempelvis kan du uddele en præmie hver dag, eller hver søndag i advent.
Ønsker du ikke at uddele nogen præmie i det hele taget, eller køre tilbud gennem julekalenderen, kan dette sagtens undlades. Det er helt op til dig!

Den digitale julekalender er tilmed også ligetil at lave og sætte op. Vi har skabt et stort udvalg af flotte motiver og skabeloner at vælge imellem, men du kan også lave dit eget design, som kan skræddersyes efter dine ønsker. Skabelonerne kan også redigeres og tilpasses dine behov. Når du har valgt et design og indsat dit logo, kan du begynde at indsætte spørgsmål og svarmuligheder, samt de rigtige svar. Dette gøres ved at trykke på de forskellige låger i kalenderen, og skrive i det vindue som åbnes ved hver låge. Derefter vælger du et af svarmulighederne som værende det korrekte, og gemmer. Når du har indsat alle 24 spørgsmål og svar, er det bare om at komme i gang med at dele julekalenderen på din hjemmeside og Facebookside. Husk at gøre det i god tid inden den 1. december, så du får så mange deltagere som muligt. Det er også en god idé at sende påmindelser via mail til de allerede tilmeldte, og minde dem om julekalenderstart den 1. december.

En digital julekalender skaber engagement

Med en digital julekalender er du sikret mange nye tilmeldinger til dit nyhedsbrev, og følgere til din Facebookside. Derfor er det vigtigt at du fortsætter med at lave hyppige opdateringer, selv efter at julekalenderen er slut, for at holde fast i og skabe dialog mellem dig og dine kunder. Hold dem eksempelvis opdateret om relevant og interessant information, såsom gode rabatter og tilbud, i både dit nyhedsbrev og gennem din Facebookside. På denne måde skaber du et forhold til dine kunder, som kendetegnes ved tillid, troværdighed og professionel kontakt.

En digital julekalender er derfor uden tvivl en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på. Julekalenderen fungerer som en interaktiv konkurrence, hvor deltagerne kan udfordre sig selv gennem en sjov quiz, og samtidig få chancen for at vinde fede præmier. Det er en komplet win-win-situation, for både dig og for kunden. Digitale julekalendere er kun blevet mere og mere populære i de seneste år, og med god grund! Flere virksomheder har fået øjnene op for, hvor effektivt og smart en digital julekalender er for deres forretning, og hvor meget det kan øge omsætningen at lave en hyggelig nedtælling til jul. Det er også tydeligt at kunderne udviser stor interesse i at deltage i konkurrencer, og at dette har en kæmpe indflydelse på virksomhedens generelle markedsføring. Den digitale julekalender er nem at melde sig til, og den deles let gennem sociale medier. Desuden synes kunderne naturligvis at det er både sjovt og hyggeligt at deltage, og få chancen for at vinde præmier. Måske er du den heldige vinder?

Med en digital julekalender fra Make får du også vist statistikker for, hvem der har delt din kalender mest og derigennem skaffet flest nye deltagere. Disse personer kan du eventuelt uddele en trøstepræmie til, for at vise at du værdsætter deres engagement og indsats, som de uden tvivl vil sætte pris på. Oplyser du om at der er ekstra præmier til dem som skaffer flest nye deltagere, vil dette også skabe større opmærksomhed på at dele din kalender, og derved kan dine nuværende deltagere hjælpe dig med at skaffe endnu flere deltagere til din kalender!

Held og Lykke med din digitale julekalender!

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender