Adventskalender for virksomheder

Når du skal reklamere for din virksomhed op til jul, er en adventskalender for virksomheder en billig og yderst effektiv løsning. Med en online adventskalender på din hjemmeside kan du generere betydeligt flere salg i december, og samtidig indsamle nye leads til fremtidige kampagner i det nye år.

Adventskalenderen skaber en god stemning, og hjælper dig med at gøre et godt indtryk på nye følgere på din Facebookside, og sikrer at både engangskunder og loyale stamkunder bliver opmærksomme på din forretning. Inden for GDPR-kravene har du endvidere mulighed for at sende påmindelser og opfølgende nyhedsbreve.

Hvad er en online adventskalender?

En online adventskalender for virksomheder kan fungere som side for sig selv, eller som en integreret del af en eksisterende hjemmeside. Kalenderen tæller ned hver dag frem til Juleaften, og kan anvendes på flere måder:

  • Adventskalenderen kan designes som en quiz, med nye spørgsmål hver dag. Præmier kan udloddes dagligt eller blandt deltagerne med den højeste score når kalenderen er afsluttet
  • Adventskalenderen kan anvendes som et promoveringsværktøj til at fremhæve bestemte produkter og ydelser jeres forretning tilbyder, eller endda reklamere for virksomheder I samarbejder med
  • Adventskalenderen kan være noget så simpelt som en digital  julekalender, hvor deltagerne bliver mødt med en sjov eller sød julehilsen, eller en god vittighed når de klikker på dagens dato
  • Adventskalenderen kan også bruges til at fremhæve tilbud og rabatter til forretningen eller bestemte produkter, samt kuponer som kun kan fås gennem kalenderen

Hvis du er i tvivl om hvilken type adventskalender din virksomhed vil få mest glæde af, kan du ganske gratis oprette en bruger, og gå på opdagelse i vores store udvalg af online julekalender skabeloner. Her finder du noget for enhver smag, og du kan vælge lige præcis den skabelon, som bedst afspejler din virksomhed og dit brand, så du kan skille dig ud fra mængden på de sociale medier.

Sådan fungerer det

En onlineadventskalender for virksomheder er en alternativ og sjov måde at markedsføre din forretning og dens produkter til potentielle kunder. Den hyggelige højtid sætter helt automatisk din virksomhed i søgelyset, og med en julekalender kommer kunderne lettere i tanke om dig og din forretning, når de skal ud med pengepungen.

Vi tilbyder skabeloner med forskellige temaer, samt muligheden for at designe din egen julekalender, komplet med virksomhedens eget logo og identitet, som sikrer at deltagerne genkender dit brand.

Det er lettest at skabe daglig interaktion, hvis adventskalenderen indeholder en eller flere større præmier, hvad end de forekommer dagligt eller som afsluttende lodtrækning.

For at gøre det så nemt som muligt at oprette og gennemføre en online adventskalender, får du daglige rapporter med følgende:

  • Antal deltagere i adventskalenderen
  • Antal korrekte og ukorrekte svar
  • Autolodtrækning af daglige vindere
  • Samlet aktivitetsstatistik for adventskalenderen

Ved at opfordre både eksisterende og potentielle kunder til at besøge din hjemmeside, får du også chancen for at interagere med en bredere vifte af besøgende. Dette har potentialet til at generere nye og faste kunder, og kan resultere i øget salg og omsætning på længere sigt. Det er også en god måde at opfylde GDPR-krav og indsamle nye og brugbare informationer om potentielle kunder.

Sociale medier som et værktøj

Adventskalenderen bør ikke nødvendigvis være begrænset til din hjemmeside – den kan også tilføjes til virksomhedens Facebookside. Vores geniale julekalender til Facebook er simpel og ligetil, og kan generere yderligere interesse og fokus på din forretning.

Fordelen ved at indsætte din interaktive adventskalender for virksomhedens Facebookside er, at den også er nem at dele på andre sociale medier, såsom Twitter og Instagram. Gennem strategisk brug af hashtags kan du lede endnu flere potentielle kunder til din forretning, som også kan sprede ordet ved at dele julekalenderen.

Brug eksempelvis adventskalenderen til at belønne de deltagere som liker den eller deler den på egne sociale medier, eller brug dagens låge til at promovere noget i dagens næste låge. Deltagerne glæde af de informationer, rabatter eller vittigheder du deler gennem julekalenderen, og får samtidig chancen for at vinde præmier hele julen igennem!

Nyttige informationer og tips, som relaterer til din virksomhed, produkter eller ydelser er gode at inkorporere i adventskalenderen. Hvorfor ikke dele nogle relevante nyheder eller en undersøgelse, for at fremhæve dagens låge på din online julekalender?

Hvorfor en adventskalender for virksomheder skaber gode resultater

En online adventskalender for virksomheder skaber konkrete og gode resultater, fordi de tilbyder noget for både eksisterende og potentielle kunder. Det mest afgørende er, at dine potentielle kunder kan få et indblik i din forretning og ydelser, kvit og frit.

På samme måde som en fysisk adventskalender giver købere mulighed for at prøve varer uden at skulle bruge penge på det fulde produkt, giver en online adventskalender potentielle kunder muligheden for at lære din virksomhed bedre at kende, og samtidig udnytte gode tilbud, der ikke kræver det store økonomiske overskud.

For at få succes med adventskalenderen er det derfor også essentielt, at du tager dig god tid til at tilpasse den til netop din målgruppe. Det skal være tilstrækkeligt interessant for deltagerne at vende tilbage igen og igen, så de kan udnytte de mange uundværlige tilbud og præmier.

Ved at tilbyde en sjov og hyggelig juleaktivitet, kan du generere mere trafik til din hjemmeside, hvilket gør det muligt at sikre flere kunder og opnå langt bedre omsætning december måned og efterfølgende.

Vores online adventskalender er et praktisk og effektivt værktøj til din hjemmeside og Facebook side. Hvis du kan oprette kalenderen i god tid og reklamere for den (og få nye tilmeldinger) allerede i november, har du potentialet til at opnå rekordsalg i hele december måned, med minimale udgifter. Ud over at glæde eksisterende kunder, får du også oplysninger om potentielle kunder, som du kan bruge til dine fremtidige kampagner.

Vi garanterer at det er nemt – og sjovt – at lave en online interaktiv adventskalender til din hjemmeside og Facebookside.

Øg salget før jul!

Prøv en gratis demo af Julekalender